

مشاوره ملکی
دعاوی ملکی عنوانی برای مجموعه ای از دعاوی حقوقی و کیفری است
که به نوعی به موضوع املاک و مستغلات مربوط می شوند.
در این مجموعه موضوعات بسیار متنوعی یافت می شود
که احتمالآ خیلی از ما از آنها اطلاعاتی نداریم.
از موضوعات مثل دعوای الزام به تنظیم سند رسمی ،
الزام به ایفای تعهد، خرید ملک , فروش ملک ,اجاره ملک ,
الزام به اخذ پایان کار، الزام به اخذ صورتمجلس تفکیکی،
خلع ید و تقسیم و افراز املاک مشاع گرفته
( خلع ید به لحاظ حقوقی عنوان دعوایی است که مالک یک مال غیر منقول
(خانه،مغازه،زمین) بطرفیت متصرف غیر قانونی مال خود اقامه می کند)
در ادامه مشاوره حقوقی ملکی با ما همراه باشید .
تا دعاوی کیفری مثل فروش مال غیر، کلاهبرداری، جعل سند،
تصرف عدوانی، همه این موضوعات در دایره دعاوی ملکی جای می گیرد.
به نسبت توضیحاتی که دادیم مبحث میتواند پیچیده تر باشد ,
موارد قانونی زیادی وجود دارد که حتمآ قبل از اقدام کارهای ملکی
سری شرایط حقوقی را در نظر بگیرید. با مشاوره حقوقی ملک
و مشاوره حقوقی رایگان که در اختیارتان قرار دادیم
از ضررهای غیز قابل پیشبینی به سادگی پشت سر بگزارید.
۲۰ دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
با سلام و خسته باشید خدمت شما بنده مادر بزرگی دارم که ۲۵ سال پیش از پدرش مقداری زمین کشاورزی به برادر وخودش ارث رسید و برادرش هم چند سال بعد فوت کرد و فرزندانش سهم مادربزگ بنده را به او نمیدهند و ما الان میخواهیم آن سهمش را پس بگیریم میشود راهنمایی بفرمایید.با تشکر
با سلام
با مدارکی که دارید ، جهت حصر وراثت اقدام نمایید.
ینجانب در دادگاه تقاضا قلع و قمع مستحدثات ایجاد شده توسط مالک آپارتمان مجاور منزل مسک.نی ام که بدون هماهنگی با هیئت مدیره ساختمان انجام داده شده است نمودم ، در حین دادرسی پس از استعلام دادگاه از اداره ثبت متوجه شدیم مالک اپارتمان مذکور خوانده پرونده نمی باشد بلکه همسر وی می باشد ، دادگاه دعوای خواهان را به کیفیت مطروحه فاقد قابلیت استماع تشخیص داده و گفته خواهان می بایست دعوای خویش را علیه مالک آپارتمان مذکور نیز طرح نماید ، حال سوال من این است که در مهلت تجدید نظر (۲۰ روز) آیا می توانم نسبت به مالک آپارتمان در همین پرونده طرح دعوا کنم به صورت تجدیدنظر و یا باید برای مالک مجددا پرونده جدیدی مفتوح شود و هزینه های دادرسی از ابتدا پرداخت شود؟ چگونه می توانم در همین پرونده اقدام کنم که هزینه و زمان بیشتری صرف نشود ؟ از راهنمایی شما متشکرم .
با سلام
خیر دوست عزیز نمیتوانید ، در هر صورت دعوای مجدد علیه خوانده اصلی باید مطرح شود.
سلام.وقت بخير.احتراما ملكي قديمي پس از استعلام از ثبت خريداري كردم.فروشنده مدارك و وكالتها را همراه يك سند منگوله دار از مالكان پيشين به من داد.در هيچ يك نامي از ماده ۱۴۷ نيست. من از ثبت نيزسند تك برگ گرفتم و در آن نوشته وضعيت ملك طلق و آزاد…الان اداره ثبت نامه داده كه شماره فرعي اين ملك به اشتباه تاييد شده و ۱۴۷ماده است و متعلق به بنيادمستضعفان. حال بنياد مي گويدشما براي ملكيت زمين بايد به قيمت روز پول بدهيد.آيا ما ميتوانيم مالكيت خودرا اثبات كنيم؟آيا از اداره ثبت ميتوان شكايت و طلب خسارت كرد؟ باسپاس
با عرض سلام با تشکر از حسن انتخاب شما بابت مشاوره حقوقی رایگان برای دریافت پاسخ با دفتر موسسه تماس بگیرید. با تشکر
سلام،آپارتمانی که فروختیم ولی چک سوم را نگرفتیم میخواستیم خانه را پس بگیریم امکانش هست؟
با عرض سلام ممنون از انتخاب مشاوره حقوقی رایگان :
خیر بیع واقع شده است و نمیتوانید به هم بزنید فقط می توانید مطالبه ثمن انجام دهید .
با عرض سلام و ادب
سال ۷۳ پدرم سرقفلی مغازه ای را که شخصی قبل از پدر سال ۵۷ از خود مالک خریده بود، خرید، بنجاق اصلی دست نویس بوده ، مالک به حق انتقال بغیر اشاره نکرده، اجاره بها تعیین شده با چندتا شاهد، در بنجاق دست نویس پدر با مالک سرقفلی دوم، رضایت مالک بر عهده فروشنده نوشته شده با تعیین اجاره بها که به وراث( مالک فوت شده) پرداخت شود،از آنموقع تاکنون وراث برای اخذ اجاره بها از پدر نیامده اند،( هر یک در چند شهر دیگر)، البته در شهرستان ما روابط بین موجر و مستأجر اجرایی نیست، سال ۹۳ سه دانگ سرقفلی را از پدر خریدم و سال۹۵ پدر سه دانگ دیگر را به شخص دیگر فروخت، امسال قصد فروش سهم خود بصورت مشاعی به شریکم را داشتم، ابتدا اظهار نامه ای از طریق دفتر خدمات قضایی به وراث(۲۶ورثه) ارسال کردم( با عنوان قصد فروش سهم خود دارم و بدوا به شما اعلام میکنم…..با مهلت جواب دهی ۱۵ روز) ، فقط دو تن از وراث را میشناسم که در شهر خودمان هستن و آدرس مابقی را از ایشان گرفتم، بعد از گذشت دو ماه از ارسال جوابی از سوی وراث نیامد( یا در محل حاضر نبودن یا به فامیل وارث ابلاغ یا آدرس اشتباه بود… بجز دو سه نفر که ثبت ثنا داشتند)احتمال جواب دهی نمیدادم(رابطه آنچنانی با هم ندارند) سرانجام با شریکم در بنگاه بصورت مبایعه نامه ۴ صفحه ای معامله کردیم، حق مالکیت و رضایت مالک بر عهده من است، خریدار مبلغ ۲۵ میلیون تومان بابت حق مالکیت نگه داشته و میگه هر وقت حق مالکیت وراث را دادی( دقیق نمیدانم باید پرداخت کرد یا راهی برای نپرداختن است؟ اگر راهی هست راه حل چیست؟ که این یه سوال بنده از شما وکیل محترم است) در ازای دریافت رسید از وراث، تصفیه میکنیم، حال مشکل و سوال من این است: حق مالکیت که قانونی نیست و عرفی ست، بنظر شما آسانترین، بصرفه ترین، بی دردسرترین اقدام قانونی( یا بصورت کدخدا منشانه) علیه خریدار چیست ؟ تا مطالبه وجه کنم؟
ممنون از راهنمایی و جواب
با سلام لطفا با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید .
باسلام. منزل بنده با پلاک کناری دارای یک دیوار مشترک است. داخل سند ملک من نوشته دیوار به دیوار یعنی دوتا دیوار باید باشه. اما همسایه من گیر داده که این دیوار از منه و شکایت کرده و من چون خونه رو تازه خریدم اطلاع ندارم از وضعیت ان دیوار. قبل خرید هم از شهرداری درخواست بازدید کردم و از شهرداری بازدید شده و به هیچ موردی اشاره نشده. خواستم در این مورد کمکم کنید تا بتونم از حق خودم دفاع کنم. ضمنا فاصله هایی که در سند ذکر شده دقیقا به همون اندازه ای است که در خانه بنا شده یعنی طول دیوار درب حیاط۳٫۷۰ بوده که این اندازه رعایت شده. همچنین سایر فاصله ها.ممنون
با سلام پاسخ داده شد .
اسلام. منزل بنده با پلاک کناری دارای یک دیوار مشترک است. داخل سند ملک من نوشته دیوار به دیوار یعنی دوتا دیوار باید باشه. اما همسایه من گیر داده که این دیوار از منه و شکایت کرده و من چون خونه رو تازه خریدم اطلاع ندارم از وضعیت ان دیوار. قبل خرید هم از شهرداری درخواست بازدید کردم و از شهرداری بازدید شده و به هیچ موردی اشاره نشده. خواستم در این مورد کمکم کنید تا بتونم از حق خودم دفاع کنم. ضمنا فاصله هایی که در سند ذکر شده دقیقا به همون اندازه ای است که در خانه بنا شده یعنی طول دیوار درب حیاط۳٫۷۰ بوده که این اندازه رعایت شده. ممنون
با سلام ببینید دیوار بین دو خانه مشترک می باشد یعنی دیواری که داخل ملک شماست اختصاصی شماست و دیواری که در ملک ایشان است ، اختصاصی ایشان است . ولی فضای بین این دو مشترک می باشد .
سلام و خسته نباشید
مادربزرگ بنده فوت کرده اند و می خوام بدونم برای تقسیم اموال ایشون همچنان پسرشون باید دو سهم ببرن؟! یا یک سهم؟! چون اموال همه به نام مادرشون بوده و اصلا از پدر ارثی نداشتند که بهشون برسه.
ممنون میشم کمکم کنین
با سلام ممنون از انتخاب مشاوره حقوقی رایگان :
بله دو سهم .
با سلام
اینجانب یک واحد اپارتمان را طی یک قرارداد اجاره نامه به یک مستاجر دادم و در زمان تنظیم اجاره نامه مبلغی دریافت کردم و قرار شد مابقی مبلغ رهن را یک هفته بعد همزمان با تحویل مور اجاره دریافت کنم ولی مستاجر با تاخیر ده روزه مابقی مبلغ رهن را اماده کرده است که حالا من میخواهم قرارداد را فسخ کنم ایا امکان ان وجود دارد و همچنین ایا من باید خسارت بده یا مستاجر که تاخیر داشته است. اگر من مقصرم چه ضرر و زیان هایی را باید پرداخت کنم.
با سلام ممنون از انتخاب مشاوره حقوقی رایگان :
در صورتی که همچنین شرطی در قولنامه وجود داشته باشد شما حق فسخ دارید در غیر این صورت صرفا می توانید خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کنید .
سلام اینجانب حدود دو ماه پیش ملکی در یک آپارتمان ۴طبقه ای تک واحد خریدم ظاهرا مالک طبقه اول به دلیل دزدی از ملکش اقدام به آهنکشی تراس طبقه اول و همچنین قفل کردن درب حیاط از داخل را کردند که هردو جزو مشاعات ساختمان است. میخواستم ببینم بنده میتوانم به دلیل تصرف غیرقانونی اقدام به شکایت کیفری از ایشان بکنم یا خیر؟
با سلام می توانید شکایت کنید هم از باب الزام به تحویل مشاعات ساختمان و هم از باب ممانعت از حق